Web de Scalae

Coordinació del projecte per al nou web d' Scalae que realitzaren Crea't i Kings of Mambo. L'objectiu del nou web era el de concentrar i ordenar tot el contingut generat desde la creació d'scalae l'any 2004, anteriorment dividit en dos blogs autònoms, per a poder presentar-los de forma fàcil i agradable als usuaris,afegir informació sobre què és, què fa i qui és scalae i donar-li una aparença unitària i professional.

A més d'incorporar nous tipus d'informació com els perfils (que mostren tota la informació disponible al web relativa a una persona o un estudi en concret) o l'agenda d'esdeveniments (que ha estat re-enfocada totalment per a ser molt més funcional), s'ha treballat per a automatitzar moltes tasques que anteriorment es feien de forma manual i consumien molt temps.

Durant els mesos que va durar la gestació i creació del web, els membres de l'equip scalae (Laura Acosta, Berta Blasi i jo mateix) vam treballar dur i estretament amb Carlos González (Crea't) i la gent de KoM liderats per Josep Ortega com si fossim un mateix equip.